Junior Landschapsontwerper Om ons Rotterdamse team te versterken zoeken wij naar een enthousiaste junior landschapsontwerper/landschapsarchitect die zich ook thuis voelt binnen de stedenbouw. Je gaat bij ons aan het werk met ontwerp en onderzoek binnen uiteenlopende schalen, variërend van een bijzonder daklandschap tot een complexe grootschalige gebiedsvisie waarin landschap, infrastructuur en stedenbouw samenkomen. Veel van onze projecten hebben een stevige sociale component, affiniteit hiermee is een pre. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van ontwerptekeningen en impressies, het doen van onderzoek en het opstellen van presentaties. Je komt ook met eigen ideeën en kunt hierover communiceren. Bij grote projecten ben je onderdeel van een team maar daarnaast heb je ook kleine zelfstandige projecten. Je hebt uitgebreide kennis van beplantingen, zowel op ontwerpgebied als technisch. Je beheerst Autocad en minstens één 3d-programma en het Adobepakket (InDesign, Illustrator en photoshop). Daarnaast is het essentieel dat je de Nederlandse taal machtig bent en je redelijk in het Engels kunt uitdrukken. Je functioneert op HBO/WO-niveau met een opleiding als landschapsarchitect of –ontwerper. (bijvoorbeeld Larenstein of WUR) Aanstelling:  32 - 40 uur per week. Opleiding: Afgeronde opleiding landschap op HBO of academisch niveau, dan wel studerende aan de academie van bouwkunst. Reacties, bestaande uit een motivatie, cv en portfolio (maximaal 10 MB), graag voor 12 oktober richten aan rotterdam@jeng.nl t.a.v. Beatrice Pialoux. Juurlink [+] Geluk/CULD is een ontwerpbureau voor stedenbouw, landschap en architectuur. Wij staan voor geïntegreerd ontwerp binnen de disciplines en vakmanschap in complexe situaties. Communicatie en innovatief ontwerp is onze manier om tot een veerkrachtig resultaat te komen.  Onze projecten zijn ingebed in hun sociale en culturele omgeving. We ontwerpen met een sterk gevoel voor de identiteit van de plek wat vaak leidt tot een simpele uitkomst als het maken van een ‘place to be’. Plekken hebben intrinsieke waarde nodig om tot bloei te komen.

jobs

  • [ hide text ]
<>

Junior Landschapsontwerper

Om ons Rotterdamse team te versterken zoeken wij naar een enthousiaste junior landschapsontwerper/landschapsarchitect die zich ook thuis voelt binnen de stedenbouw. Je gaat bij ons aan het werk met ontwerp en onderzoek binnen uiteenlopende schalen, variërend van een bijzonder daklandschap tot een complexe grootschalige gebiedsvisie waarin landschap, infrastructuur en stedenbouw samenkomen. Veel van onze projecten hebben een stevige sociale component, affiniteit hiermee is een pre.

Je werkzaamheden bestaan uit het maken van ontwerptekeningen en impressies, het doen van onderzoek en het opstellen van presentaties. Je komt ook met eigen ideeën en kunt hierover communiceren. Bij grote projecten ben je onderdeel van een team maar daarnaast heb je ook kleine zelfstandige projecten.

Je hebt uitgebreide kennis van beplantingen, zowel op ontwerpgebied als technisch. Je beheerst Autocad en minstens één 3d-programma en het Adobepakket (InDesign, Illustrator en photoshop). Daarnaast is het essentieel dat je de Nederlandse taal machtig bent en je redelijk in het Engels kunt uitdrukken. Je functioneert op HBO/WO-niveau met een opleiding als landschapsarchitect of –ontwerper. (bijvoorbeeld Larenstein of WUR)

Aanstelling:  32 - 40 uur per week.
Opleiding: Afgeronde opleiding landschap op HBO of academisch niveau, dan wel studerende aan de academie van bouwkunst.

Reacties, bestaande uit een motivatie, cv en portfolio (maximaal 10 MB), graag voor 12 oktober richten aan rotterdam@jeng.nl t.a.v. Beatrice Pialoux.

Juurlink [+] Geluk/CULD is een ontwerpbureau voor stedenbouw, landschap en architectuur. Wij staan voor geïntegreerd ontwerp binnen de disciplines en vakmanschap in complexe situaties. Communicatie en innovatief ontwerp is onze manier om tot een veerkrachtig resultaat te komen.  Onze projecten zijn ingebed in hun sociale en culturele omgeving. We ontwerpen met een sterk gevoel voor de identiteit van de plek wat vaak leidt tot een simpele uitkomst als het maken van een ‘place to be’. Plekken hebben intrinsieke waarde nodig om tot bloei te komen.