Junior Landschapsontwerper Wij zoeken een enthousiaste junior landschapsontwerper / landschapsarchitect. Je gaat bij ons aan het werk met ontwerp en onderzoek binnen uiteenlopende schalen, variërend van een bijzonder daklandschap tot een complexe grootschalige gebiedsvisie waarin landschap, infrastructuur en stedenbouw samenkomen. Veel van onze projecten hebben een stevige sociale component, affiniteit hiermee is een pre. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van ontwerptekeningen en impressies, het doen van onderzoek en het opstellen van presentaties. Je komt ook met eigen ideeën en kunt hierover communiceren. Je beheerst Autocad en minstens één 3d-programma en het Adobepakket (InDesign, Illustrator en photoshop). Daarnaast is het essentieel dat je je redelijk in het Nederlands of Engels kunt uitdrukken. Je functioneert op HBO/WO-niveau met een opleiding als landschapsarchitect of –ontwerper. (bijvoorbeeld TU, Larenstein of WUR, Academie van Bouwkunst) De functie is voor 40 uur per week en per direct beschikbaar. Wij bieden: •      Inspirerende projecten met een grote diversiteit in schaal in context. •      Breed profiel door intensieve samenwerkingsverbanden met andere bureaus. •      Ruimte voor persoonlijke groei en eigen verantwoordelijkheid. Je sollicitatie met portfolio ontvangen we graag vóór 10 januari op rotterdam@jeng.nl.  Voor vragen kan je ons bellen op 010 478 37 11. Kijk voor meer informatie op www.culd-org.eu en www.jeng.nl

jobs

  • [ hide text ]
<>

Junior Landschapsontwerper

Wij zoeken een enthousiaste junior landschapsontwerper / landschapsarchitect. Je gaat bij ons aan het werk met ontwerp en onderzoek binnen uiteenlopende schalen, variërend van een bijzonder daklandschap tot een complexe grootschalige gebiedsvisie waarin landschap, infrastructuur en stedenbouw samenkomen. Veel van onze projecten hebben een stevige sociale component, affiniteit hiermee is een pre.

Je werkzaamheden bestaan uit het maken van ontwerptekeningen en impressies, het doen van onderzoek en het opstellen van presentaties. Je komt ook met eigen ideeën en kunt hierover communiceren.

Je beheerst Autocad en minstens één 3d-programma en het Adobepakket (InDesign, Illustrator en photoshop). Daarnaast is het essentieel dat je je redelijk in het Nederlands of Engels kunt uitdrukken.

Je functioneert op HBO/WO-niveau met een opleiding als landschapsarchitect of –ontwerper. (bijvoorbeeld TU, Larenstein of WUR, Academie van Bouwkunst)

De functie is voor 40 uur per week en per direct beschikbaar.

Wij bieden:
•      Inspirerende projecten met een grote diversiteit in schaal in context.
•      Breed profiel door intensieve samenwerkingsverbanden met andere bureaus.
•      Ruimte voor persoonlijke groei en eigen verantwoordelijkheid.

Je sollicitatie met portfolio ontvangen we graag vóór 10 januari op rotterdam@jeng.nl.  Voor vragen kan je ons bellen op 010 478 37 11. Kijk voor meer informatie op www.culd-org.eu en www.jeng.nl