Junior ontwerper Juurlink [+] Geluk/CULD Rotterdam Wij zoeken een enthousiaste junior ontwerper die zich thuis voelt op het vlak van landschap en stedenbouw. Je gaat bij ons aan het werk met ontwerp en onderzoek binnen uiteenlopende schalen, variërend van een bijzonder daklandschap tot een complexe grootschalige gebiedsvisie waarin landschap, infrastructuur en stedenbouw samenkomen. Veel van onze projecten hebben een stevige sociale component, affiniteit hiermee is een pre. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van ontwerptekeningen en impressies, het doen van onderzoek en het opstellen van presentaties. Je komt ook met eigen ideeën en kunt hierover communiceren. Wij vragen een goede beheersing van Autocad,  een 3D-programma en het Adobe-pakket (InDesign, Illustrator en photoshop). Daarnaast is het essentieel dat je je redelijk in het Nederlands of Engels kunt uitdrukken. Je functioneert op HBO/WO-niveau en hebt een opleiding in landschap, stedenbouw en/of architectuur. (TU, Larenstein, Academie van Bouwkunst of gelijkwaardig) De functie is voor 32-36 uur per week en per direct beschikbaar. Wij bieden: Inspirerende projecten met een grote diversiteit in schaal in context.Breed profiel door intensieve samenwerkingsverbanden met andere bureaus.Ruimte voor persoonlijke groei en eigen verantwoordelijkheid.  Je sollicitatie met portfolio ontvangen we graag vóór 16 maart op rotterdam@jeng.nl.  Voor vragen kan je ons bellen op 010 478 37 11. Kijk voor meer informatie op www.culd-org.eu en www.jeng.nl Juurlink [+] Geluk/CULD is een ontwerpbureau voor stedenbouw, landschap en architectuur. Wij staan voor geïntegreerd ontwerp binnen de disciplines en vakmanschap in complexe situaties. Communicatie en innovatief ontwerp is onze manier om tot een veerkrachtig resultaat te komen.  Onze projecten zijn ingebed in hun sociale en culturele omgeving. We ontwerpen met een sterk gevoel voor de identiteit van de plek wat vaak leidt tot een simpele uitkomst als het maken van een ‘place to be’. Plekken hebben intrinsieke waarde nodig om tot bloei te komen.

jobs

  • [ hide text ]
<>

Junior ontwerper

Juurlink [+] Geluk/CULD Rotterdam

Wij zoeken een enthousiaste junior ontwerper die zich thuis voelt op het vlak van landschap en stedenbouw. Je gaat bij ons aan het werk met ontwerp en onderzoek binnen uiteenlopende schalen, variërend van een bijzonder daklandschap tot een complexe grootschalige gebiedsvisie waarin landschap, infrastructuur en stedenbouw samenkomen. Veel van onze projecten hebben een stevige sociale component, affiniteit hiermee is een pre.

Je werkzaamheden bestaan uit het maken van ontwerptekeningen en impressies, het doen van onderzoek en het opstellen van presentaties. Je komt ook met eigen ideeën en kunt hierover communiceren.

Wij vragen een goede beheersing van Autocad,  een 3D-programma en het Adobe-pakket (InDesign, Illustrator en photoshop). Daarnaast is het essentieel dat je je redelijk in het Nederlands of Engels kunt uitdrukken. Je functioneert op HBO/WO-niveau en hebt een opleiding in landschap, stedenbouw en/of architectuur. (TU, Larenstein, Academie van Bouwkunst of gelijkwaardig)

De functie is voor 32-36 uur per week en per direct beschikbaar.

Wij bieden:

Inspirerende projecten met een grote diversiteit in schaal in context.Breed profiel door intensieve samenwerkingsverbanden met andere bureaus.Ruimte voor persoonlijke groei en eigen verantwoordelijkheid.

 Je sollicitatie met portfolio ontvangen we graag vóór 16 maart op rotterdam@jeng.nl.  Voor vragen kan je ons bellen op 010 478 37 11. Kijk voor meer informatie op www.culd-org.eu en www.jeng.nl

Juurlink [+] Geluk/CULD is een ontwerpbureau voor stedenbouw, landschap en architectuur. Wij staan voor geïntegreerd ontwerp binnen de disciplines en vakmanschap in complexe situaties. Communicatie en innovatief ontwerp is onze manier om tot een veerkrachtig resultaat te komen.  Onze projecten zijn ingebed in hun sociale en culturele omgeving. We ontwerpen met een sterk gevoel voor de identiteit van de plek wat vaak leidt tot een simpele uitkomst als het maken van een ‘place to be’. Plekken hebben intrinsieke waarde nodig om tot bloei te komen.